Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Šarlotas "Hornets" uzbrucējam Montrezlam Herelam par marihuānas pārvadāšanu būs jāstājas tiesas priekšā.

Kā pirmdien ziņoja mediji, 12.maijā Ričmondā, Kentuki štatā, vietējā policija apturējusi 28 gadus vecā Herela vadīto spēkratu par to, ka viņš pārāk tuvu braucis citai automašīnai. Policists saodis marihuānas smaržu un, pārmeklējot auto, atklājās, ka somā uz aizmugurēja sēdekļa ir 1,4 kilogrami marihuānas.

Herelam izvirzīta apsūdzība par marihuānas pārvadāšanu nelielos daudzumos. Ja viņš tika atzīts par vainīgu, basketbolistam draud cietumsods līdz pat pieciem gadiem.

13.jūlijā Herelam Medisonas apgabala tiesā paredzēta pirmā sēde šajā lietā.

Herels NBA aizvadījis kopumā septiņas sezonas. Šajā sezonā, pārstāvot Vašingtonas "Wizards" un "Hornets" komandas, viņš 71 mačā vidēji 23 minūtēs guva 13,1 punktu, izcīnīja 6,1 atlēkušo bumbu un atdeva 2,0 rezultatīvas piespēles.

NBA viņš pārstāvējis arī Losandželosas komandas "Lakers" un "Clippers", kā arī Hjūstonas "Rockets". Aizpērn viņš tika atzīts par sezonas labāko rezervistu.

Amerikāņu uzbrucējs šovasar kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!