Foto: AP/Scanpix

2017./2018. gada Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) sezona sāksies 17. oktobrī ar Bostonas "Celtics" un Klīvlendas "Cavaliers" spēli, bet Ņujorkas "Knicks" un Kristapam Porziņģim sezona sāksies ar maču pret Oklahomsitijas "Thunder" savā laukumā 19. oktobrī, liecina NBA publiskotais kalendārs.

Savukārt Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda, lai atklātu savu sezonu, dosies uz Minesotu, kur 18. oktobrī tiksies ar vietējo "Timberwolves" vienību.

Šī būs visagrāk sākusies NBA sezona kopš 1980./1981. gada, kad pirmo regulārā čempionāta spēli komandas aizvadīja jau 10. oktobrī.

NBA izziņojusi arī Ziemassvētku laika spēļu kalendāru: 10. gadu pēc kārtas Ziemassvētku dienā notiks piecas spēles, arī Porziņģim un Ņujorkas "Knicks", kas rīta spēlē izbraukumā spēkosies ar Filadelfijas "76ers". Vēl 25. decembrī spēlēs Klīvlendas "Cavaliers" ar Goldensteitas "Warriors", Vašingtonas "Wizards" ar Bostonas "Celtics", Hjūstonas "Rockets" ar Oklahomsitijas "Thunder" un Minesotas "Timberwolves" ar Losandželosas "Lakers".

Tradicionālā NBA regulārā čempionāta spēle Londonā šosezon notiks 11. janvārī, kad "O2" arēnā spēlēs Filadelfijas "76ers" un Bostonas "Celtics".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!