Foto: AP/Scanpix

Kautiņš, kas otrdien izcēlās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē starp Andra Biedriņa pārstāvēto Goldensteitas "Warriors" un Indianas "Pacers", aizēnoja Indianas vienības uzvaru visā cīņā.

"Pacers" mačā uzvarēja ar 108:97, bet kautiņš izcēlās pēdējās ceturtdaļas vidū. Pēc "Pacers" neveiksmīga metiena pie "Warriors" groza Indianas basketbolists Rojs Hiberts un "kareivis" Deivids Lī apmainījās "laipniem" vārdiem, kas pārvērtās dūru vicināšanā. Iekarsušos basketbolistus centās nomierināt komandas biedri, un viens no tobrīd laukumā esošajiem basketbolistiem bija arī Biedriņš.

Notikušajā Lī saņēma tehnisko piezīmi, bet Hibertam tiesneši piešķīra divas tehniskās piezīmes, līdz ar to viņam mačs bija beidzies.

Biedriņš šajā mačā laukumā devās "Warriors" pamatsastāvā, nospēlēja 17:35 minūtes, punktus neguva, kļūdoties vienīgajā divpunktu metienā, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, bloķēja trīs metienus, bet nopelnīja arī piecas piezīmes.

Uzvarētājiem Deivids Vests guva 28 punktus, Džordžs Hils guva 23 punktus, bet Pols Džordžs guva 21 punktu un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. "Warriors" labā 38 punktus guva Stīvens Karijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!