Foto: F64

Latviešu basketbolists Kristaps Valters ir tuvu līguma noslēgšanai ar Spānijas augstākās līgas (ACB) komandu "Fuenlabrada", svētdien vēsta portāls "solobasket.com".

Paredzams, ka vienošanās tiks panākta līdz 2014.gadam - uz atlikušo šo sezonas daļu un visu nākamo sezonu.

Kā ziņots, šīs sezonas sākumā Valters uz diviem mēnešiem pievienojās Vācijas basketbola komandai Kvakenbrikas "Artland Dragons", tomēr pirms nedēļas to atstāja.

Iepriekš K.Valters "Fuenlabrada" komandu pārstāvēja arī 2008./2009.gada sezonā, kad vidēji mačā guva 11,1 punktu, izpildīja 4,8 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,2 bumbas zem groziem. Tāpat viņš "Fuenlabrada" sastāvā spēlēja arī 2010./11.gada sezonā, kad atzīmējās ar 10,4 punktiem, 4,5 piespēlēm un 2,7 bumbām zem groziem.

Savukārt pagājušajā sezonā Valters spēlēja citā ACB komandā Malagas "Unicaja", 28 vietējā čempionāta spēlēs vidēji 17,8 minūtēs, gūstot 9,4 punktus, atdot 2,4 rezultatīvas piespēles, izcīnot 1,6 atlēkušās bumbas un realizējot gandrīz 47% tālmetienu. Savukārt ULEB Eirolīgā Valters 13 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 20,1 minūti, guva 8,2 punktus, atdeva 3,1 piespēli un izcīnīja 1,8 bumbas.

Tāpat Valters savas karjeras laikā pārstāvējis arī Krievijas, Itālijas, Grieķijas un Turcijas komandas, bet kopš 2008.gada līdz šīs sezonas sākumam viņš spēlēja vienīgi Spānijā.

Šīs sezonas pirmajās deviņās ACB spēlēs "Fuenlabrada" komanda izcīnījusi vien vienu uzvaru un atrodas kopvērtējuma lejasgalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!