Foto: FIBA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs sestdien Francijas čempionāta mačā izcēlās ar deviņiem punktiem, taču viņa pārstāvētā "Strasbourg" vienība piedzīvoja neveiksmi.

Latvijas izlases galvenā trenera Lukas Banki vadītā Strasbūras komanda mājas spēle ar rezultātu 90:92 (30:29, 16:22, 23:26, 21:15) piekāpās "Cholet".

Kurucs laukumā bija 29 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā viņš grozā meta trīs no pieciem divu punktu metieniem un vienu no trijiem tālmetieniem. Viņš statistikā atzīmējās arī ar četrām bumbām zem groziem, divām rezultatīvām piespēlēm, viena bloķēta metiena, četrām piezīmēm, sakrājot efektivitātes koeficientu 12 un +/- rādītāju -3.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 29 gūtajiem punktiem bija Markuss Kīns, kamēr viesu komandā Džastins Petons izcēlās ar 22 punktiem un septiņām bumbām zem groziem.

Anžeja Pasečņika pārstāvētā Levaluā Perē "Metropolitans 92" ar 21 uzvaru 21 spēlē turnīra tabulā ieņem otro vietu, bet "Strasbourg" ar desmit panākumiem 21 cīņā ierindojas 11. pozīcijā 18 Francijas čempionāta komandu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!