Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Piektdien paredzētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēle Hjūstonā starp Rodiona Kuruca pārstāvēto Hjūstonas "Rockets" un Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks" atcelta slikto laika apstākļu dēļ, trešdien savā "Twitter" kontā paziņoja līgas preses dienests.

Jau ziņots, ka arī trešdienas mačs, kurā Dalasas "Mavericks" bija jātiekas ar Detroitas "Pistons", tika atcelta sniega vētras dēļ.

"Spēle pārcelta vietējās valdības slēgtā "Toyota Center" dēļ," par Hjūstonas kluba arēnas nepieejamību ziņo NBA.

Teksasas štatu nomāc milzu sals un sniega vētras radītās sekas. Ziņots, ka tas atstājis miljoniem iedzīvotāju bez elektrības un apkures. Gan Dalasa, gan Hjūstona atrodas Teksasas štatā, tāpēc šobrīd grūti prognozēt, kad abas komandas varētu atsākt aizvadīt spēles.

Pārceltās spēles datums tiks paziņots vēlāk.

"Mavericks" šosezon 28 spēlēs izcīnījusi 13 uzvaras un Rietumu konferencē ierindojas desmitajā vietā. Tikmēr "Rockets" ar 11 uzvarām 28 spēlēs ir trīs vietas zemāk 15 komandu konkurencē.

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas komanda laukumā nav devusies jau kopš svētdienas, bet Hjūstonas klubs mājās atgriezies no izbraukuma sērijas, tāpēc Rodions Kurucs un "Rockets" vēl trešdien viesojās pie Filadelfijas "76ers" vienības.

Nākamā spēle "Mavericks" paredzēta nākampirmdien, kad klubam mājās jāuzņem Memfisas "Grizzlies" basketbolisti. Savukārt "Rockets" komandai jau sestdien mājās jāspēlē pret Indiānas "Pacers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!