Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kubans sagaida, ka latvietis Kristaps Porziņģis nākamajā sezonā laukumā būs dominējošs spēlētājs, viņš pastāstīja intervijā ESPN.

"Mēs sagaidām, ka viņš laukumā būs sasodīti lielisks," neslēpa Kubans. "Mēs ceram, ka Vienradzis (Porziņģa iesauka) laukumā darīs vienradža lietas."

"Mavericks" kluba vadība sagaida, ka Porziņģis duetā ar Slovēnijas superzvaigzni Luku Dončiču spēs komandu ievest izslēgšanas spēlēs. Līdz šim "Mavericks" lielākos panākumus sasniedza ar vācieti Dirku Novicki līdera lomā. Kad Novickis mēģina stāstīt stāstus par saviem sasniegumiem, tad Porziņģis viņam izrāda vairāk cieņas nekā slovēnis.

"Dončičs neklausās manu stāstus. Viņš tikai atkārto, ka esmu vecs," jokojot teica Novickis. "Porziņģis man izrāda nedaudz vairāk cieņas, kamēr Luka ir diezgan trakulīgs."

Porziņģis šosezon no Ņujorkas "Knicks" tika aizmainīts uz "Mavericks", tomēr nav paredzēts, ka latvietis šosezon dosies laukumā. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā 186 spēlēs vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!