Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas ceturtajā spēlē Milvoki "Bucks" savā laukumā ar rezultātu 109:103 pārspēja Fīniksas "Suns" un izlīdzināja rezultātu sērijā līdz četrām uzvarām 2-2.

Milvoki "Bucks" rindās Kriss Midltons guva 40 punktus, no kuriem 10 viņš guva spēles beigu daļā. Jannis Adetokunbo izcēlās ar 26 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm un diviem bloķētiem metieniem, no kuriem viens spēles izskaņā bija ļoti svarīgs uzvarai. 14 punktus guva Brūks Lopess, 13 punkti Džrū Holideja kontā, bet 11 punktus pievienoja Pets Konotons.

"Suns" rindās 42 punktus guva Devins Bukers, bet piecas piezīmes spēles galotnē viņu pamatīgi ierobežoja. Džejs Kraudeders izcēlās ar 15 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, bet pa desmit punktiem guva Kriss Pols, kuram arī septiņas rezultatīvas piespēles un piecas kļūdas, un Kemerons Džonsons.

Abas komandas visa mača garumā spēkojās diezgan līdzīgi un izteikts pārsvars nevienai no vienībām nebija. Fīniksas komanda divas ar pusi minūtes pirms mača beigām bija vadībā, bet Midltons guva nākamos divus grozus un deva vadību "Bucks" vienībai ar 101:99. Tad Adetokunbo bloķēja Deandrē Eitona mēģinājumu triekt bumbu grozā. Brīdi vēlāk Midltons guva punktus no groza apakšas un iemeta četrus soda metienus pēc kārtas, mača izskaņā panākot rezultātu 107:101. Atlikušajā laikā "Bucks" sešu punktu pārsvaru nosargāja.

Nākamajā spēlē abas komandas atgriezīsies Fīniksā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!