Rīgas "Mogo"/LSPA hokejisti trešdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē savā laukumā svinēja uzvaru pār čempioni "Olimp"/"Venta 2002", joprojām saglabājot perfektu bilanci.

Rīgas "Mogo"/LSPA ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) sagādāja jau otro zaudējumu "Olimp"/"Venta 2002".

Desmitajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Ričards Grīnbergs, bet 45 sekundes pirms otrā pārtraukuma uzvaras vārtus mazākumā guva Lauris Rancevs, panākot 2:0.

47.minūtē vairākumā Alberts Ķirsons panāca 1:2, taču pēdējo vārdu mačā sekundi pirms tā beigām guva Deivids Sarkanis, raidot ripu tukšos vārtos - 3:1.

Henrijs Ančs uzvarētāju vārtos atvairīja 34 metienus, kamēr pretējos vārtos Andrejs Bončs-Brujevičs tika galā vien ar 10 no 12 metieniem.

Trešo uzvaru izcīnīja arī Jelgavas "Zemgale"/LLU, kas savā laukumā ar 11:3 (4:0, 3:2, 4:1) sakāva Hokeja skolas "Rīga" (HS "Rīga") hokejistus, jau trešajā mačā iemetot pretinieku vārtos vismaz sešas ripas.

Pirmos vārtus viesi lielajā vairākumā (Ernests Krūms) guva pēc spēlētām 34 minūtēm, kad rezultāts jau bija 5:0 zemgaliešu labā.

Savukārt mājinieki divus vārtus guva vairākumā - trīs - mazākumā.

Piecus (3+2) rezultativitātes punktus uzvarētāju rindās sakrāja Artūrs Ozoliņš, pa četriem (1+3) - Edgars Kulda, Patriks Zabusovs un Kirils Tambijevs, pa trim (2+1) - Jānis Švanenbergs un Roberts Jekimovs.

Viesiem rezultatīvākais ar diviem (1+1) punktiem bija Verners Fricbergs.

Vēl vienā spēlē Daugavpils "Dinaburga" mājās piekāpās "Liepājai" ar 2:3 (0:0, 0:1, 2:2).

Pēc Klāva Plānica un Riharda Ričarda Fomina vārtiem 47.minūtē viesi panāca 2:0 pārsvaru.

Mājiniekiem vajadzēja vien sešas minūtes, lai izlīdzinātu rezultātu, vārtus gūstot Maksimam Galilejevam un Vadimam Vabiščevičam - 2:2.

Izšķirošo ripu vārtos minūti un 28 sekundes pirms mača beigām iemeta Reinis Demiters, panākot "Liepājai" uzvaru ar 3:2.

"Mogo"/LSPA un Jelgavas "Zemgale"/LLU ar uzvarām trijās spēlēs sakrājušas pa sešiem punktiem. Viena uzvara trīs spēlēs ir čempionei "Olimp"/"Venta 2002", bet divos mačos - "Liepājai" un HS "Rīga". Bez punktiem pagaidām ar diviem zaudējumiem ir "Dinaburga" un ar divām neveiksmēm - "Prizma".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!