Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs, Goldensteitas "Warriors" treneris un analītiķis Marks Džeksons neuzskata, ka Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis jau būtu NBA Zvaigžņu spēles pirmā piecinieka vērts, raksta "USA Today".

"Viņš ir atraktīvs spēlētājs ar neticamām nākotnes iespējām, man patīk viss, ko viņš dara laukumā un es esmu pārliecināts, ka reiz viņš būs "All-Star" komandas spēlētājs, taču šobrīd es neredzu viņu šāgada Zvaigžņu spēles pamatsastāvā," saka Džeksons. "Man nekas nav pret Porziņģi, esmu pārliecināts, ka viņš vēl piedalīsies daudzās "All-Star" spēlēs, jo ir ļoti talantīgs. Taču es neuzskatu, ka viņam vajadzētu būt Austrumu konferences komandas sākumsastāvā šāgada Zvaigžņu spēlē."

Marks Džeksons NBA aizvadījis 1092 spēles aizsarga pozīcijā laikā no 1987. līdz 2004. gadam. Pēc spēlētāja karjeras beigām trīs sezonas, no 2011. līdz 2014. gadam, viņš bija Goldensteitas "Warriors" treneris. 1989. gada NBA "All-Star" spēlē viņš piedalījās Austrumu konferences izlasē, pārstāvot Porziņģa pašreizējo klubu, Ņujorkas "Knicks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!