Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ir daudz tukšu un liekulīgu cilvēku, un šajā līgā ir grūti atrast draugus, intervijā "USA Today" sacīja Dalasas "Mavericks" centra spēlētājs Endrū Boguts.

Boguts aizvadītajā vasarā tika aizmainīts no Goldensteitas "Warriors" uz "Mavericks", jo viņa iepriekšējai komandai vajadzēja atbrīvot vietu algu griestos NBA zvaigznei Kevinam Durantam. Boguts bija svarīga komandas sastāvdaļa, kad "Warriors" triumfēja NBA čempionātā 2014./2015. gada sezonā.

"Šajā līgā ir daudz tukšu cilvēku, un to saprast var tikai tad, kad esi profesionālajā sportā. Ir grūti atrast patiesu cilvēku, kuru var saukt par savu draugu. Tāda ir realitāte un es to saprotu," sacīja Boguts, kurš pauda sašutumu par to, ka mediji bieži iegūst informāciju no anonīmiem avotiem komandās.

Runājot par "Warriors" kluba pamešanu, tad viņš apzinās, ka spēlēt tādā komandā bija lieliska iespēja, ko atkārtot, visticamāk neizdosies. "Es biju saskumis, bet ne uz vienu nedusmojos. Es to visu pilnībā saprotu, neesmu stulbs," viņš turpināja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!