Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) valde teju vienbalsīgi atbalstījusi sezonas noslēgšanu ar 22 komandām, vēsta ESPN.

No 30 NBA valdes locekļiem 29 atbalstīja sezonas noslēgšanu ar 22 komandām. Vienīgais, kas nobalsoja pret, bija Portlendas "Trail Blazers" pārstāvis, kura klubam būs jāturpina sezona.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties Orlando, Disnejlendas sporta kompleksā. Izslēgšanas spēles notiks augustā, un NBA finālsērijas septītā spēle paredzēta 12.oktobrī.

NBA sezonas izskaņā 22 komandas vēl pretendēja uz vietu izslēgšanas spēlēs, tāpēc tieši šāds komandu skaits aizvadīs vēl pa astoņām regulārā čempionāta spēlēm. 16 komandām, kas jau atradās izslēgšanas spēļu zonā, pievienosies piecas Rietumu konferences komandas – Ņūroleānas "Pelicans", Portlendas "Trail Blazers", Fīniksas "Suns", Sakramento "Kings" un Sanantonio "Spurs", kā arī viena Austrumu konferences komanda – Vašingtonas "Wizards".

Līdz ar to visu latviešu pārstāvētās komandas turpinās NBA sezonu. Rietumu konferencē Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ierindojās septītajā vietā, Rodiona Kuruca pārstāvēta Bruklinas "Nets" ieņēma septīto vietu Austrumu konferencē, bet "Wizards", kuras rindās spēlē Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks" austrumos bija devītajā pozīcijā.

Ja pasaule un Ziemeļamerika nepiedzīvos otro Covid-19 slimības vilni, tad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona varētu sākties Ziemassvētkos

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!