Foto: AFP/Scanpix/LETA

Pēdējo spēli pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogales aizvadījusi Bruklinas "Nets" vienība, kura bez savainotā Rodiona Kuruca trijos pagarinājumos izmocīja uzvaru ar 148:139 pret Klīvlendas "Cavaliers".

Jau vēstīts, ka Kurucs spēlē nepiedalījās kreisā elkoņa sastiepuma dēļ. Vairāk par viņa savainojumu šobrīd gan nav zināms.

Nākamā "Nets" spēle ir vien 21. februārī pret Portlendas "Trail Blazers", kas dod Latvijas basketbolistam vairāk nekā nedēļu, lai atveseļotos.

Tiesa gan Kurucam piektdien paredzēta dalība VIsu zvaigžņu spēles nedēļas nogalē, kad viņam un citiem ārpus ASV dzimušajiem pirmgadniekiem un otrgadniekiem jācīnās ar amerikāņu izlasi Uzlecošo zvaigžņu spēlē.

Šajos svētkos paredzēts arī piedalīties Kuruca komandas biedram Džaretam Alenam, kuram būs jāpārstāv pretinieku komanda. Džo Hariss sacentīsies ar līgas labākajiem trīspunktu metējiem, bet D'Endželo Rasels izvēlēts notikuma naglai - Visu zvaigžņu spēlei.

Tieši Rasels kaldinājis komandas uzvaru pret "Cavaliers", gūstot 37 punktus un atdodot astoņas rezultatīvas piespēles. Par vienu no spēles galvenajiem varoņiem gan kļuva Demare Kerols, kura metiens ļāva Bruklinas komandai panākt spēles trešo pagarinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!