Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā netika pie ievērojama spēles laika, viņa pārstāvētajai Bruklinas "Nets" izcīnot uzvaru.

"Nets" viesos ar rezultātu 117:115 (25:32, 29:35, 32:28, 31:20) pārspēja Orlando "Magic", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Kurucs šajā duelī laukumā pavadīja 11 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Nets" ar Kurucu sastāvā ielaida par 13 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija sliktākais rādītājs komandā.

"Nets" komandā ar 40 punktiem rezultatīvākais bija D'Endželo Rasels, bet 20 punkti bija Spenseram Dinvidijam.

Bruklinas vienība šajā mačā realizēja 19 tālmetienus, no kuriem astoņus iemeta Rasels.

"Magic" rindās 23 punktus guva Ārons Gordons, bet 16 punkti un 17 atlēkušās bumbas bija Melnkalnes basketbolistam Nikolam Vučevičam.

Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām "Magic" bija vadībā ar 111:103, taču "Nets" guva desmit punktus pēc kārtas, pēdējās minūtes sākumā Dinvidijam izceļoties ar četru punktu gājienu. Turpinājumā Vučevičs izlīdzināja rezultātu, uz ko Rasels atbildēja ar precīzu tālmetienu, "Magic" komandai vairs neatspēlējoties.

"Nets" ar 24 uzvarām 47 mačos Austrumu konferencē ieņem sesto vietu, kamēr "Magic" ar 19 panākumiem 45 cīņās ir 11.pozīcijā.

Bruklinas vienība nākamo spēli aizvadīs pirmdien plkst.22.30 pēc Latvijas laika, kad mājas spēļu sērijas ievadā savā laukumā uzņems Sakramento "Kings".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!