Foto: AP/Scanpix/LETA
Pirejas "Olympiacos" kluba galvenais treneris Deivids Blats lēmis, ka Grieķijas klubs nelūkos papildināt komandas sastāvu pēc Jāņa Strēlnieka gūtā savainojuma Latvijas basketbola izlases sastāvā, vēsta saits eurohoops.net.

Portāls "Delfi" iepriekš ziņoja, ka valstsvienības saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra izšķirošajā spēlē pret Melnkalni guvis kājas muskuļa plīsumu.

Grieķijas mediji vēsta, ka izlasē gūtā trauma Strēlniekam liegs spēlēt vismaz četras līdz sešas nedēļas jeb vienu līdz pusotru mēnesi. Līdz ar to ULEB Eirolīgas pamatturnīra atlikušās septiņas spēles viņam, visticamāk, ies secen.

Šajā turnīrā "Olympiacos" komanda, kuru pārstāv arī izlases basketbolists Jānis Timma, ar 23 spēlēs izcīnītām 12 uzvarām šobrīd ieņem nedrošo 7. vietu. Vietu ārpus izslēgšanas spēlēm atrodas "Bayern Munich". Vācu komanda izcīnījusi par vienu uzvaru mazāk un pašlaik atrodas devītajā pozīcijā turnīra tabulā.

Komandas galvenais treneris Deivids Blats izlēmis, ka grieķiem nav nepieciešams piesaistīt papildu spēlētāju, lai "aizlāpītu" caurumus sastāvā. Bez Strēlnieka savainots ir arī komandas simbols Vasilis Spanulis, kas rada vēl vienu iztrūkumu tieši aizsargu pozīcijās.

Pirejas rindās vienu spēli jau aizvadījis nesenais kluba papildinājums, saspēles vadītājs Briante Vebers, kurš savulaik spēlējis arī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!