Foto: DELFI

Latvijas basketbola centra spēlētājs Kristaps Porziņģis trešdien aizvadīja savu līdz šim rezultatīvāko spēli ULEB Eiropas kausa izcīņā, tomēr tas viņa pārstāvēto "Sevilla" komandu neglāba no zaudējumu "PGE Turow" basketbolistiem - 76:97.

Porziņģis laukumā pavadīja 25:28 minūtes, kuru laikā guva 19 punktus. Viņš realizēja četrus no pieciem divpunktu metieniem, trīs no četriem tālmetieniem un divus no četriem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja trīs atlekušās bumbas, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra divas bumbas un veica vienu bloku. Tāpat viņam piecas kļūdas un piecas piezīmes.

"Sevilla" jau pirms šīs spēles bija zaudējusi cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs. Tā ar divām uzvarām un četriem zaudējumiem ir pēdējā, ceturtajā vietā L grupā.

Neveiksmīgu spēli aizvadījis latviešu saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks, kura pārstāvētā "Brose Baskets" ar rezultātu 63:87 zaudēja Minhenes "Bayern".

Strēlnieks 25:06 minūtēs punktus neguva, nerealizējot nevienu no diviem divpunktu un nevienu no pieciem trīspunktu metieniem. Viņa kontā sešas rezultatīvas piespēles, divas atlekušās bumbas, viena kļūda un viena piezīme.

Abi klubi jau iepriekš bija nodrošinājuši sev vietu turnīra nākamajā kārtā. "Brose Baskets" ar trim uzvarām un trim zaudējumiem ir otrajā vietā K grupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!