Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē ceturtdien, 10. novembrī, laukumā pret savu bijušo komandu Dalasas "Mavericks" nedevās Kristaps Porziņģis, bet viņa pārstāvētā komanda Vašingtonas "Wizards" svinēja uzvaru ar 113:105 (28:34, 30:27, 29:22, 26:22).

Porziņģis spēli izlaida kreisā cirkšņa neliela savainojuma dēļ. Tāpat "burvji" spēlēja bez vēl viena sava līdera Bredlija Bīla, kuram konstatēta saslimšana ar Covid-19 un viņam jāievēro medicīniskais protokols.

Līdz pat trešās ceturtdaļas vidum spēlē pārsvarā vadībā bija "Mavericks" basketbolisti, bet tad "Wizards" no 64:70 panāca 85:80 savā labā un vadību vairs neatdeva. Pēdējā ceturtdaļā "Wizards" pārsvars sasniedza arī 14 punktus, bet "Mavericks" rezultātu nedaudz sadeldēt izdevās tikai pašā mača izskaņā.

Nespēlējot abiem līderiem, "Wizards" rindās rezultatīvākais ar 36 punktiem bija Kails Kuzma, kuram arī 11 atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles. Vēl uzvarētājiem ar 23 punktiem un astoņām bumbām zem groziem izcēlās Rui Hačimura. "Mavericks" komanda joprojām spēlē bez Dāvja Bertāna, un šoreiz rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Spensers Dinvidijs, bet slovēņu zvaigzne Luka Dončičs guva 22 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!