Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Klīvlendas "Cavaliers" aizsargs Rikijs Ruvio izlaidīs atlikušo sezonu ceļgala savainojuma dēļ, trešdien paziņoja komanda.

Ruvio guva savainojumu otrdien zaudējumā pret Ņūorleānas "Pelicans", kurā Klīvlendas vienība piekāpās ar rezultātu 104:108.

Aizsargs traumu guva divas minūtes un 20 sekundes pirms cīņas beigām, kad bez kontakta savainoja kreisās kājas ceļgalu un tikai ar komandas biedru palīdzību pameta laukumu. Rubio maču noslēdza ar 27 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Trešdien basketbolistam tika veiktas medicīniskās pārbaudes, kuru rezultātā noskaidrojās, ka viņš ir guvis kreisā ceļgala krustenisko saišu plīsumu.

Ruvio jau bija saskāries ar šo pašu traumu kreisajam ceļgalam savā pirmajā NBA sezonā Minesotas "Timberwolves" rindās 2012.gadā.

"Cavaliers", pēc vājas pagājušās sezonas, kurā tika izcīnītas tikai 22 uzvaras, pašlaik jau ir tikusi pie 20 uzvarām 34 aizvadītos mačos un Austrumu konferencē ierindojas piektajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!