Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Samērā negaidītu uzvaru Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) regulārā čempionāta spēlē svētdien izcīnīja pagājušās sezonas vicečempiones "Cēsis", kas ar rezultātu 81:71 (18:18, 16:22, 20:15, 27:16) savā laukumā pārspēja "TTT-Rīga Juniores" komandu.

Uzvarētājām rezultatīvākā ar 22 gūtajiem punktiem bija Līna Lisnere, bet ar 20 punktiem izcēlās Ilze Dukāte.

Savukārt "TTT-Rīga Juniores" komandā 15 punktus guva Liene Neimane, bet pa 11 punktiem bija Lindai Sarjai un Gunai Lagzdiņai, kura izcīnīja arī 15 atlēkušās bumbas.

Šajā mačā "Cēsīm" vēl nepalīdzēja nesen piesaistītās divas amerikāņu leģionāres, ar kuru palīdzību vienība cer iekļūt izslēgšanas cīņās.

Kopvērtējumā "TTT-Rīga Juniores" komanda ar 13 uzvarām 23 spēlēs saglabāja stabilu ceturto vietu, bet "Cēsis" ar četriem panākumiem 24 cīņās atrodas priekšpēdējā, septītajā vietā, joprojām par trīs uzvaru tiesu atpaliekot no "Daugavpils Universitātes" (DU) vienības.

Tikmēr pārliecinošā čempionāta vadībā ar 25 uzvarām 25 spēlēs ir pagājušās sezonas čempionvienība "TTT Rīga", bet otrajā pozīcijā atrodas "Latvijas Universitātes" (LU) komanda, kas 23 spēlēs izcīnījusi 18 uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!