Foto: FIBA

Latvijas basketbola kluba BK "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers bija ļoti apmierināts ar savas komandas uzvaru izbraukumā pār Ludvigsburgas "MHP Riesen".

Jau vēstīts, ka Čempionu līgas A apakšgrupas 12. kārtas mačā izbraukumā "Ventspils" ar rezultātu 99:81 (23:17, 15:16, 27:25, 34:23) uzvarēja Vācijas klubu no Ludvigsburgas.

"Esmu ļoti lepns par izcīnīto uzvaru. Ludvigsburga ir labi trenēta un fiziski spēlējoša komanda. Viņi ilgstoši precīzi uzbruka no distances, bet mēs kontrolējām cīņu par atlēkušajām bumbām un bijām koncentrējušies visas 40 minūtes. Mums šī sezona ir ar kāpumiem un kritumiem, bet šodien esam priecīgi par izcīnīto uzvaru ļoti svarīgā spēlē," Štelmahera teiktais pēcspēles preses konferencē citēts "MHP Riesen" mājaslapā internetā.

Arī Ludvigsburgas komandas galvenais treneris Džons Patriks norādīja, ka ventspilnieki bija labāki cīņā par atlēkušajām bumbām un pelnīti uzvarēja. Treneris uzsvēra, ka Markosa Naita piektā piezīme bija liels sarūgtinājums, un komandas spēle strauji mainījās. "Markosam un turku tiesnesei iepriekš bija nesaprašanās, un šodien viņas lēmums bija ļoti apšaubāms. Tomēr arī mūsu līderi nebija gatavi spēlei, un tas nav labi," sacīja Patriks.

grupas kopvērtējumā ar 11 uzvarām 12 spēlēs vadībā atrodas Mursijas UCAM, kam ar astoņiem panākumiem seko Bandirmas "Banvit", bet septiņas uzvaras izcīnījusi Avelīno "Sidigas". Pieci panākumi ir "Ņižņij Novgorod", "Ventspils" un "Le Mans" basketbolistiem, bet septītajā pozīcijā ar četrām uzvarām ir Vloclavekas "Anwil". Pēdējo vietu ar trim uzvarām tikmēr ieņem Ludvigsburgas "MHP Riesen".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!