Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Covid-19 ierobežojumu daļēja atcelšana, kas ļauj klātienē apmeklēt dažādus pasākumus, "spārnojusi" sporta līdzjutējus, kuri stundas laikā izķēruši biļetes uz Latvijas basketbola izlases spēli.

Latvijas basketbolisti 23. novembrī Belgradā ar spēli pret Serbiju sāks 2023. gada Pasaules kausa kvaifikāciju, bet pēc tam 29. novembrī "Arēnā Rīga" uzņems Slovākiju. Covid-19 ierobežojumi ļauj spēli "Arēnā Rīga" klātienē vērot 500 skatītājiem un, kā ziņo Latvijas Basketbola savienība, biļetes uz maču izpirktas stundas laikā.

Ziņots, ka Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki šonedēļ nosauca sastāvu novembrī gaidāmajām 2023. gada Pasaules kausa atlases cikla spēlēm. Pēc trīs gadu pārtraukuma pirmos mačus izlases rindās varēs aizvadīt iepriekš Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) nodarbinātie Rodions Kurucs un Anžejs Pasečņiks.

Valstsvienības sastāvā atrodami vairāki ierasti uzvārdi, izlases rindās sen neredzētie Rodions Kurucs un Anžejs Pasečņiks, potenciālais debitants Toms Leimanis, šosezon vēl nespēlējušais Artūrs Žagars, kā arī 20 gadus vecais Mārcis Šteinbergs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!