Foto: AP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NB) regulārajā čempionātā trešdien Andra Biedriņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors" viesos ar 107:100 (20:23, 28:25, 28:28, 31:24) pieveica Jūtas "Jazz", tiekot pie trešā panākuma pēc kārtas un ceturtā pēdējās piecās spēlēs.

Biedriņš nospēlēja 25:25 minūtes, guva tikai divus punktus, bet izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. Latviešu centrs realizēja vienu no trijiem divpunktu metieniem, bet kļūdījās abos soda metienos.

"Warriors" labā 35 punktus guva Monta Eliss, bet 22 punktus – Dorels Raits. "Jazz" rindās Els Džefersons guva 23 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, bet 22 punktus guva Pols Milsaps.

"Jazz" tas bija trešais zaudējums trīs spēlēs ar jauno galveno treneri Taju Korbinu, kurš nomainīja ilggadējo Jūtas komandas vadītāju Džeriju Slounu. Kā norādīja, Korbins, komanda šobrīd pārdzīvo grūtus laikus – nomainījies ne tikai treneris, bet ierindā palikuši tikai deviņi spēlētāji.

Pateicoties veiksmīgajai sērijai, NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 26 uzvarām un 29 zaudējumiem pakāpusies jau uz 11.vietu, no astotajā vietā esošās "Jazz" atpaliekot par piecām uzvarām. Tagad NBA paredzēts pārtraukums sakarā ar Zvaigžņu spēli, bet pēc čempionāta atsākšanās 22.februārī "Warriors" savā laukumā uzņems Bostonas "Celtics".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!