Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs otrdien izcīnīja Andra Biedriņa pārstāvētais klubs Goldensteitas "Warriors", kas savā laukumā ar 102:89 (22:32, 36:21, 25:18, 19:18) pieveica Ņūorleānas "Hornets".

Biedriņš nospēlēja 17:01 minūti, realizējot divus no trīs divpunktu metieniem, guva četrus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

Pirmajā ceturtdaļā "Warriors" bija pat 15 punktu deficīts, bet jau pirms pēdējās ceturtdaļas "kareivji" bija 12 punktu pārsvars. Uzvarētājiem 21 punktus guva Monta Eliss, bet pa 16 punktiem – Deivids Lī un Dorels Raits. "Hornets" rindās pa 15 punktiem guva Deivids Vests un Marko Belinelli, bet viens no Ņūorleānas komandas līderiem Kriss Pols nespēja gūt punktus pēdējās 39 minūtēs, un šoreiz guva tikai 11 punktus un izdarīja desmit rezultatīvas piespēles.

Pirms NBA Zvaigžņu spēles pārtraukuma "Warriors" vēl aizvadīs vienu spēli – trešdien viesos pret Jūtas "Jazz". NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 25 uzvarām un 29 zaudējumiem ieņem joprojām 12.vietu, bet no astotajā vietā esošās "Jazz" atpaliek par sešām uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!