Foto: AFP/Scanpix

Zaudējumu ULEB Eirolīgas basketbola turnīra spēlē ceturtdien piedzīvoja latviešu saspēlēs vadītāja Kristapa Valtera pārstāvētā Spānijas komanda Malagas “Unicaja”, kas savā laukumā ar 79:90 (23:24, 17:22, 21:21, 18:23) piekāpās Vācijas vienībai Bambergas "Brose Baskets".

Valters šajā mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 21 sekundi, kuru laikā guva piecus punktus, realizējot piecus no sešiem soda metieniem, taču raidot garām pa vienam divpunktu un trīspunktu metienam. Vēl viņa kontā trīs rezultatīvas piespēles, viena kļūda, trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi, kā arī divas personiskās piezīmes. Latvietis maču noslēdza ar pieciem efektivitātes koeficenta punktiem.

“Unicaja” komandā pa 17 punktiem guva Ērls Roulends un Džoels Frīlends, bet uzvarētājiem rezultatīvākais bija Džuliuss Dženkinss, kurš sameta 23 punktus.

Ja "Unicaja" komanda būtu uzvarējusi šajā mačā, tad tā garantētu sev vietu turnīra nākamajā posmā.

Atgādinām, ka iepriekšējā spēlē ar Kauņas “Žalgiris” Valters guva savainojumu, taču spēja atgriezties laukumā uz šo maču.

B grupas kopvērtējumā pēc šī mača “Unicaja” un “Brose Baskets” komandām ir par trīs uzvarām astoņās spēlēs un tās ir trešajā un ceturtajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!