Foto: F64
2011./12.gada sezonas Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta mājas spēles Latvijas čempionvienība "VEF Rīga" aizvadīs reģionu pilsētās. Šādu lēmumu klubs pieņēmis, lai maksimāli popularizētu basketbolu, piesaistītu tam arvien jaunus atbalstītājusu, kā arī sporta līdzjutējiem ārpus Rīgas nodrošinātu iespēju klātienē redzēt Latvijas labākās komandas spēli.

"Latvijā ir daudz pilsētu ar augsti attīstītu, kvalitatīvu sporta infrastruktūru un no līdzšinējās pieredzes, jau divas sezonas spēlējot arī Saldū, esam pārliecinājušies, ka tajās mīt dedzīgi basketbola fani, bet pilsētām nav savas komandas LBL augstākajā divīzijā, tāpēc viesoties reģionos "VEF Rīga" zināmā mērā uzskata arī par savu pienākumu," skaidro "VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa.

Sezonas laikā vefieši paredzējuši aizvadīt spēles tādās Latvijas pilsētās kā Saldū, Kandavā, Lielvārdē, Madonā, Jēkabpilī, Cēsīs un Gulbenē. Konkrēti spēļu datumi un pretinieki katrā norises vietā tiks precizēti pēc LBL kalendāra publiskošanas.

Savukārt LBL finālsēriju, iekļuvis tajā, klubs tāpat kā līdz šim aizvadīs daudzfunkcionālajā hallē "Arēna Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!