Foto: DELFI

Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" papildinājusi sastāvu ar Bosnijas un Hercegovinas centra spēlētāju Kenanu Bajramoviču, vēsta vienība.

Rīgā viņš ieradīsies rīt pēcpusdienā," teikts komandas "Twitter" profilā.

No 2011.gada līdz pagājušajai sezonai Bajramovičs pārstāvēja Turcijas komandu Bandirmas "Banvit", vietējā čempionātā izceļoties ar 7,3 punktiem un 4,3 atlekušajām bumbām. Savukārt ULEB Eiropas kausa izcīņā viņš vidēji guva 7,3 punktus un iekrāja 5,7 atlekušās bumbas.

Vēl savas karjeras laikā viņā pārstāvējis Lietuvas komandu "Lietuvos rytas", Vācijas klubu Berlīnes "Alba", citu Turcijas komandu "Turk Telekom", kā arī ukraiņu vienības "Kyiv" un Mariopoles "Azovmaš".

Tikmēr Bosnijas un Hercegovinas izlases rindās Bajramovičs piedalījies 2003., 2005. un 2011.gada Eiropas čempionātos.

Kā zināms, "VEF Rīga" pirms šīs sezonas piesaistīja Nigērijas centra spēlētāju Gani Lavalu, taču aizvadītajā nedēļā "VEF Rīga" bez Lavala sastāvā piedalījās Eirolīgas kvalifikācijā, kur jau pirmajā kārtā atzina mājinieku Viļņas kluba "Lietuvos rytas" pārākumu. Tomēr Lavals  negaidīti atteicās doties uz Viļņu un palika Rīgā. Savukārt, kamēr komanda atradās Lietuvā, viņš pēc savas iniciatīvas devās uz ASV, noslēdzot līgumu ar NBA komandu Filadelfijas "76ers".

Tās nav vienīgās problēmas komandas garajā galā, jo Kaspars Bērziņš nevēlas turpināt karjeru "VEF Rīgā", un FIBA Arbitrāžas tiesā cenšas lauzt līgumu ar klubu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!