Foto: Reuters/Scanpix

Visu laiku rezultatīvākajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēlē Kanādas pilsētā Toronto uzvaru izcīnīja Rietumu konferences komanda, kas ar rezultātu 196:173 pārspēja Austrumus.

NBA Zvaigžņu spēle pirmo reizi notika ārpus ASV. Tāpat šī spēle iegāja vēsturē ar to, ka pēdējo reizi tajā piedalījās Losandželosas "Lakers" ilggadējais līderis Kobe Braients, kurš šajā mačā izcēlās ar 10 punktiem, septiņām piespēlēm un sešām atlēkušajām bumbām. Šī viņam bija 18. Zvaigžņu spēle karjerā.

Otro gadu pēc kārtas Zvaigžņu spēles vērtīgākā spēlētāju balvu saņēma Rasels Vestbruks, kurš sameta 31 punktu, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un pa piecām reizēm piespēlēja un pārtvēra bumbas. 26 punktus guva Stefans Karijs, 24 punktus iemeta Entonijs Deiviss, bet 26 – Kevins Durants.

Austrumu konferences komandā 41 punktu guva Pols Džordžs, bet 22 punkti Džona Vola kontā. Latviešu spēlētāja Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas "Knicks" rindās Karmelo Entonijs guva 13 punktus, tik pat punkti arī Lebronam Džeimsam.

Pēc pirmā puslaika rezultāts bija 92:90 Rietumu komandas labā, kas arī bija jauns rekords spēles vidusdaļā, jo līdz šim puslaikā vislielākais samesto punktu skaits vienas komandas izpildījumā bija 89.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!