Foto: EPA/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" spēlētājs Džordans Bels, kuru klubs sodīja ar trešdien izciestu vienas spēles diskvalifikāciju par "komandai kaitējošu rīcību", šādus mērus izpelnījies par komandas trenerim Maikam Braunam piestādītu rēķinu, vēsta medijs "The Athletic".

Bels otrdienas vakarā komandas viesnīcā veicis kādu pirkumu, kurš piestādīts galvenā trenera Stīva Kera asistentam Maikam Braunam.

Brauns, uzzinājis par no viņa sagaidīto norēķināšanos, ar komandas vadību veica ātru izmeklēšanu, pēc kuras tika noskaidrots, ka Bels ir vaininieks. Šī neesot pirmā reize, kad Bels kādam citam organizācijas pārstāvim piestādījis rēķinu.

NBA komandu spēlētājiem izbraukumos viesnīcas tiek apmaksātas, bet jebkādi pirkumi iekš tās jāveic no savas komandējuma dienas naudas un jāapmaksā ar savu kredītkarti.

"Warriors" vienība trešdien izcīnīja uzvaru Memfisā pret vietējo "Grizzlies" komandu, to pārspējot ar rezultātu 118:103. Nākamais komandas mačs paredzēts piektdien 29. martā, kad kluba izbraukuma spēļu sērija turpināsies Minesotā pret "Timberwolves" komandu.

Bels šobrīd aizvada savu otro sezonu NBA, kuras laikā vidēji spēlē atzīmējies ar 11,4 minūtēm, 3,0 punktiem un 2,7 atlēkušajām bumbām. Pērn savā debijas gadā centra pozīcijas spēlētājs kopā ar "Warriors" vienību kļuva par NBA čempioniem.

24 gadus vecais basketbolists šosezon pelna teju 1,4 miljonus ASV dolārus pirms nodokļu nomaksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!