Foto: AFP/Scanpix
Pēc izstāšanās no Eiropas futbola čempionāta finālturnīra sestdien rupji kādu Francijas žurnālistu nolamājis valsts izlases pussargs Samirs Nasrī.

Pēc aizvadītās turnīra ceturtdaļfināla spēles, kurā Francijas izlase ar 0:2 zaudēja pašreizējai pasaules un Eiropas čempionvienībai Spānijai, žurnālists uzrunājis pussargu, aicinot viņu sniegt savu vērtējumu par aizvadīto cīņu. Nasrī atteicies sniegt savu komentāru, asi piebilstot, ka prese vienmēr vēlas "rakstīt par mēsliem".

Žurnālists pieklājīgi esot atbildējis, ka tādā gadījumā viņš nevēlas runāt ar Nasrī, uz ko pussargs atbildēja ar virkni necenzētu izteicienu, citu starpā nosaucot žurnālistu par "kuces dēlu".


"Redziet nu, tagad jums būs iespēja uzrakstīt, ka esmu slikti audzināts," piebilda Nasrī.

Nasrī rīcība iepriekš divas reizes čempionāta laikā jau izpelnījusies publisku rezonansi.

Vispirms Eiropas čempionāta D apakšgrupas pirmās kārtas spēlē Francija nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Angliju, vārtus gūstot arī Nasrī. Uzreiz pēc vārtu guvuma viņš pielika pirkstu pie lūpām un iesaucās: "Aizver savu muti!"

Pēc tam pussargs paskaidroja, ka tas bija veltīts laikraksta "L'Equipe" žurnālistam.

Savukārt vēlāk pēc grupu turnīra noslēguma Nasrī esot iesaistījies konfliktā ar citu izlases pussargu Alū Diarā, kurš izteicies, ka dažu spēlētāju sniegums zaudētajā apakšgrupas pēdējās kārtas mačā pret Zviedriju bijis tik slikts, ka "tas vairs nav normāli".

Kā ziņots, pirmajā ceturtdaļfināla spēlē ceturtdien Portugāle ar 1:0 pārspēja Čehiju, bet otrajā mačā piektdien Vācijas izlase ar 4:2 pieveica Grieķiju.

Atlikušajā ceturtdaļfināla spēlē svētdien Anglija spēkosies ar 2006.gada Pasaules kausa ieguvēju Itāliju.

Turnīra pusfinālā Portugāles izlase tiksies ar Spāniju, bet Vācija samēros spēkus ar Angliju vai Itāliju.

Pusfināla spēles notiks 27. un 28.jūnijā, bet finālspēle paredzēta 1.jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!