Foto: AFP/Scanpix

Trešo uzvaru trīs spēlēs UEFA Čempionu līgā otrdien izcīnīja Anglijas spēcīgākais klubs "Leicester City", kas G grupā savās mājās ar 1:0 (1:0) pieveica "Kobenhavn".

Uzvaru Lesteres futbolistiem nodrošināja Rijada Mahreza gūtie vārti spēles 40. minūtē.

Citā šīs grupas spēlē "Porto" viesos atspēlējās un dramatiski mača galotnē ar 2:1 (0:1) pieveica "Club Brugge". Pirmajā puslaikā Jelle Vosens guva Beļģijas klubam pirmos vārtus šajā Čempionu līgas grupu turnīrā, bet otrajā puslaikā 22 minūtes pirms pamatlaika beigām Migels Lajuns izlīdzināja rezultātu. Uzvaru "Porto" izrāva tikai kompensācijas laika pēdējā minūtē, kad 11 metru soda sitienu realizēja Andrē Silva.

Kopvērtējumā G grupā Anglijas čempioni ar deviņiem punktiem ir tuvu iekļūšanai izslēgšanas spēlēs, bet pa četriem punktiem ir "Kobenhavn" un "Porto", kamēr "Club Brugge" piedzīvojis trīs zaudējumus trīs spēlēs.

F grupā pie uzvarām tika abi līderi "Real Madrid" un Dortmundes "Borussia". Spānijas galvaspilsētā notikušajā spēlē "Real Madrid" ar 5:1 (3:1) sagrāva Varšavas "Legia", bet pirms šīs spēles Polijas vienības fani sarīkoja jandāliņu Madrides ielās. Savukārt "Borussia" viesos ar 2:1 (2:0) pieveica "Sporting".

Gan "Borussia", gan "Real Madrid" ir pa septiņiem punktiem, "Sporting" ir trīs punkti, bet "Legia" nav vēl tikusi pie punktiem šajā sezonā.

Savukārt H grupā bez zaudējumiem turpina cīnīties "Juventus" un "Sevilla". Turīnas klubs viesos otrajā puslaikā palika mazākumā, tomēr 14 minūtes pirms spēles beigām Huans Kudrado guva vārtus, palīdzot "Juventus" ar 1:0 pieveikt Lionas "Olympique". "Juventus" no vārtu zaudējuma vairākas reizes glāba pieredzējušais vārtsargs Džanluidži Bufons, kurš pirmajā puslaikā atvairīja arī 11 metru soda sitienu.

Citā šīs grupas spēlē "Sevilla" arī viesos ar 1:0 pieveica Zagrebas "Dinamo", bet uzvaras vārtus guva Samirs Nasri.

Tagad gan "Juventus", gan "Sevilla" ir pa septiņiem punktiem, Lionas klubs atpaliek pa četriem punktiem, bet Zagrebas vienībai ir trīs zaudējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!