Foto: Buzzfoto
Anglijas futbola zvaigznei Deividam Bekhemam esot piedāvājumi no Itālijas A Sērijas futbola čempionāta klubiem, interneta mājaslapā „goal.com” citēts sportists.

Bekhemam šajā mēnesī noslēdzas iespaidīgais līgums ar Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Losandželosas „Galaxy”, kurā viņš sezonā bez reklāmas ieņēmumiem pelnīja 6,5 miljonus dolāru (3,39 miljonus latu).

Paredzams, ka slavenais futbolists neturpinās savu karjeru ASV un atgriezīsies Eiropā, kur vislielāko interesi par viņu pagaidām izrādot Francijas vienība Parīzes „Saint-Germain”.

Tomēr 36 gadus vecais Bekhems atklāja, ka par viņu interesi izrāda arī vairāki Itālijas klubi. Kā zināms, Bekhems divas reizes no „Galaxy” tika izīrēts Itālijas vienībai „AC Milan”, kuras sastāvā aizvadīja 33 spēles.

„Es, spēlējot „AC Milan” komandā, ieguvu fantastisku pieredzi, kuru nekad neaizmirsīšu,” intervijā laikrakstam „La Gazzeta dello Sport” stāstīja Bekhems. „Es negrasos noslēgt spēlētāju karjeru un pieņemšu lēmumu, kas ir pats labākais manai ģimenei.”

„Tāpat ir skaidrs, ka es neatgriezīšos Anglijas premjerlīgā,” viņš turpināja. „Esmu saņēmis pāris piedāvājumus no Itālijas, bet neesmu runājis ar „Saint-Germain” sporta direktoru Leonardu.”

Tomēr Bekhmens neizslēdz iespēju palikt „Galaxy” komandā, ar kuru šajā mēnesī triumfēja MLS čempionātā.

Bez iepriekš minētajām komandā angļu pussargs ir spēlējis arī Anglijas klubā Mančestras „United” un spāņu Madrides „Real”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!