Foto: F64

Objektīvi vērtējot, Grieķijas, kā arī Bosnijas un Hercegovinas futbola valstsvienības ir spēcīgākas par Latviju, ko viņas arī pierādīja, atzinis Latvijas izlases uzbrucējs Edgars Gauračs.

Kā ziņots, pagājušajā piektdienā Latvija Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra pirmajā mačā ar rezultātu 1:2 savā laukumā piekāpās Grieķijai, bet šajā otrdienā ar 1:4 izbraukumā zaudēja bosniešiem.

"Latvijas izlase turnīru sākusi ļoti neveiksmīgi. Turklāt žēl, ka izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs mani laukumā izlaida vien uz desmit minūtēm," atzinis Gauračs. "Man nepieciešams pēc iespējas vairāk spēlēt klubā un gūt vārtus. Tad varbūt oktobrī paredzētajos mačos Starkovs ar mani vairāk rēķināsies."

"Objektīvi vērtējot, Grieķijas, kā arī Bosnijas un Hercegovinas valstsvienības pagaidām ir spēcīgākas par mums, ko viņas arī pierādīja," stāstīja uzbrucējs, kurš atzina, ka Latvijas izlasei izredzes izkļūt no apakšgrupas nav lielas.

Kā ziņots, G apakšgrupas kopvērtējumā pēc divām kārtām pa sešiem punktiem ir Grieķijai, kā arī Bosnijai un Hercegovinai, Slovākija tikusi pie četriem punktiem, Lietuvas kontā ir viens punkts, bet Latvija un Lihtenšteina joprojām pie punktiem nav tikušas.

Kvalifikācijas turnīrs risināsies laika posmā no šī gada 7.septembra līdz 2013.gada 15.oktobrim. Finālturnīrā, kas 2014.gadā notiks Brazīlijā, iekļūs deviņu apakšgrupu uzvarētājas, bet astoņas labākās otro vietu ieguvējas izspēlēs vēl četras ceļazīmes uz finālturnīru izslēgšanas spēļu stadijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!