Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola klubs Parīzes "St.Germain" par vienu no saviem mērķiem sastāva komplektācijā izvirzījies slavenā angļu pussarga Deivida Bekhema saglabāšanu vienībā, laikrakstam "L'Equipe" teicis PSG prezidents Nasers al-Helaifi.

37 gadus vecais Bekhems uz Parīzi pārcēlās ziemas pāreju periodā, noslēdzot līgumu uz pieciem mēnešiem. Pats futbolists jau paudis vēlmi palikts klubā, un tagad arī PSG izteicis līdzīgi vēlmi.

"Mēs vēl ar viņu par to runāsim. Bet, atklāti sakot, mēs vēlamies viņu paturēt komandā nākamajā sezonā," savus nodomus neslēpa PSG prezidents. "Viņš ir fantastisks cilvēks, gan laukumā, gan ārpus tā. Līguma noslēgšana ar Bekhemu bija viens no maniem labākajiem lēmumiem."

"Viņš ir izcils kā persona, kā spēlētājs, kā vēstnieks. Viņa ietekme uz komandu ir nenovērtējama. Visi viņu mīl," piebilst al-Helaifi.

Tāpat al-Helaifi apstiprināja, ka PSG turpinās trenēt Karlo Ančeloti, par kuru lielu interesi izrādot "AC Milan". Francijas čempionāta kopvērtējumā astoņas spēles pirms sezonas beigām līderi PSG par septiņiem punktiem apsteidz tuvākos sekotājus Marseļas "Olympique". Pēc al-Helaifi teiktā, ja PSG paliks labāko trijniekā, tad Ančeloti "100% paliks komandā nākamajā sezonā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!