Foto: AFP/Scanpix/LETA
Spānijas futbola čempionātā otrdien, 30. jūnijā, pašreizējā čempione "Barcelona" savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Madrides "Atletico", tādējādi pasliktinot savas izredzes pacīnīties par titulu.

"Barcelona" vadībā izvirzījās spēles 11. minūtē, kad bumbu savos vārtos raidīja Djego Kosta. Pēc astoņām minūtēm Madrides kluba pussargs Sauls Njigess realizēja 11 metru soda sitienu, panākot 1:1.

50. minūtē mača galvenais tiesnesis otro reizi spēlē parādīja uz 11 metru soda sitiena atzīmi – Lionels Mesi ar precīzu sitienu atjaunoja Katalonijas klubam vadību. Pārsvars "Barcelona" komandai bija 12 minūtes, kad mačā tika piespriesta jau trešā "pendele". Otro reizi spēlē sitienu izpildīt devās Njigess, kurš nekļūdījās un palīdzēja "Atletico" tikt pie punkta.

Spānijas čempionāta līdervienība ar 71 punktu 32 spēlēs ir "Real Madrid", bet "Barcelona" aizvadījusi spēli vairāk un atpaliek par vienu punktu. Savukārt "Atletico" ar 59 punktiem atrodas trešajā vietā un objektīvi nespēs iesaistīties cīņā par čempionu titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!