Foto: EPA/Scanpix/LETA

Ar nievājošiem izteikumiem pēc neizšķirta pret RFS klajā nāca Stambulas "Bašakšehir" futbolists Denizs Tiričs (attēlā pa labi), nosaucot Latvijas čempionus par sliktu komandu.

RFS ceturtdien UEFA Konferences līgas grupu turnīrā parūpējās par vēl vienu sensāciju un "Skonto" stadionā nospēlēja 0:0 ar vienu no spēcīgākajām Turcijas komandām "Bašakšehir". Stambulas vienība pret lielisko mājinieku aizsardzību nekādi nespēja izmantot savas izdevības, teicams vārtos bija Latvijas izlases pamatvārtsargs Pāvels Šteinbors, taču arī Rīgas komandai bija iespējas gūt vārtus.

"Esam sarūgtināti, jo nospēlējām neizšķirti ar ļoti sliktu komandu," intervijā "TRT Spor" sacīja Tiričs, kurš spēli sāka "Bašakšehir" sākumsastāvā, bet otrajā puslaikā tika nomainīts. "Pret šādām komandām ir grūti spēlēt, turklāt laukums bija apkaunojošā stāvoklī. Tādā nedrīkst spēlēt futbolu."

"Bašakšehir" un Tiričam jau nākamnedēļ būs iespēja reabilitēties, jo RFS viesosies Stambulā. Pēc trim kārtām A grupā Turcijas klubs ar septiņiem punktiem ir līderis, četri punkti ir Florences "Fiorentina", trīs Edinburgas "Hearts", bet divi - RFS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!