Foto: EPA-AFI
Pazīstamais brazīliešu futbolists Ronaldo janvārī varētu kļūt par Anglijas premjerlīgas kluba "Manchester City" spēlētāju, vēsta ārzemju masu mediji.

Visticamāk, ka līgums tiks noslēgts uz vienu gadu ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu gadu, bet algā par nospēlēto gadu Ronaldo saņemtu septiņus miljonus sterliņu mārciņu.

Kā ziņo Spāņu preses izdevums „El Mundo Deprtivo" pārrunas starp „Manchester City" un Ronaldu notikušas pagājušā nedēļā Brazīlijā (Ronaldo šobrīd atrodas Riodažeineiro un trenējas kopā ar Brazīlijas augstākās līgas klubu „Flamenko"), kur uzbrucējs atgūstas pēc smagas ceļgala traumas, kas gūta šī gada sākumā „AC Milan" spēlē pret „Livorno" Itālijas čempionāta ietvaros.

Pēc saņemtā piedāvājuma uzbrucējs lūdzis nedēļu apdomāt savu lēmumu, bet pēc spāņu izdevumā publicētās informācijas šobrīd jau ir piekritis spēlēt Mančestrā. Līgums ar „AC Milan" izcilājama futbolistam  beidzās šā gada vasarā un, ņemot vērā gūto smago traumu, Milānas klubs ar futbolistu līgumu nepagarināja.

Ronaldo Brazīlijas izlases sastāvā ir aizvadījis vairāk kā 100 spēles, kļūstot par 1994.gada un 2002.gada Pasaules kausa ieguvēju, viņš ir arī spēlētājs, kurš Pasaules kausu vēsturē guvis visvairāk vārtu - 15. Viņš arī atzīts par 1996, 1997 un 2002.gada FIFA pasaules gada labāko spēlētāju. Uzbrucēja iesauka ir „El Fenomen" un viņš ir atzīts par vienu no visu laiku labākajiem spēlētājiem.

 Profesionāla futbolista karjeru Ronaldu sāka 17 gadu vecumā „Cruzeiro" sastāvā Brazīlijas čempionātā, bet pēc tam viņa karjera turpinājās Eiropā - „PSV Eindhoven", „Barcelona", „Inter", „Real Madrid" un „AC Milan" rindās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!