Foto: AFP/Scanpix

Pie vēl vienas "sausās" uzvaras Anglijas futbola premjerlīgā svētdien tika Londonas "Chelsea", kas tādējādi turpina būt tikai punkta attālumā no trim vadošajām kopvērtējuma komandām.

"Chelsea" svētdien izbraukumā ar 2:0 (1:0) pieveica "Southampton".

Šī mača rezultātu jau sestajā minūtē atklāja Beļģijas pussargs Edens Azārs, bet 55.minūtē rezultātu dubultoja rezultatīvais Spānijas uzbrucējs Djegu Košta.

"Chelsea" tādējādi premjerlīgā izcīnījusi jau ceturto uzvaru pēc kārtas, turklāt visās Londonas klubs nav ielaidis nevienus vārtus. Tik gara panākumu sērija šai komandai ir pirmo reizi kopš 2015.gada aprīļa, kad to vēl vadīja portugāļu speciālists Žuzē Mourinju, kurš šobrīd stājies jau pie Mančestras "United" stūres.

"Esmu ļoti priecīgs par komandas parādīto sniegumu. Komanda lieliski strādāja gan ar, gan bez bumbas," izteicās "Chelsea" galvenais treneris Antonio Konte. "Ir fantastiski, ka jau ceturto spēli pēc kārtas neielaižam vārtus, taču ir pāragri runāt par mums kā titula pretendentiem."

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma līderes Mančestras "City", Londonas "Arsenal" un "Liverpool" tagad desmit spēlēs guvušas pa 23 punktiem.

Ceturtā ar 22 punktiem ir "Chelsea", kamēr 20 iekrājusi "Hotspur". Pie 18 punktiem tagad tikusi Liverpūles "Everton", bet pa 15 punktiem iekrājušas "Watford" un Mančestras "United".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!