Foto: AFP/Scanpix/LETA

Disciplināru iemeslu dēļ Itālijas futbola grands Milānas "Inter" diskvalificējis vienu no savām lielākajām zvaigznēm Radžu Naingolanu.

Pašlaik 30 gadus vecajam pussargam piespriesta diskvalifikācija uz nenoteiktu laiku.

Lai gan "Inter" neatklāj diskvalifikācijas iemeslu, itāļu mediji spriež, ka tas varētu būt Naingolana niķis treniņiem ierasties novēloti. Tiek ziņots, ka pēdējais piliens kluba pacietības mērā bijis svētdienas rītā.

Naingolans vēl sestdien neizšķirtā pret "Chievo" devās komandas sākumsastāvā, bet otrā puslaika vidū tika nomainīts. Tiesa, tagad viņam var nākties izlaist svarīgo trešdienas spēli pret "Napoli", kā arī 29. decembra cīņu pret "Empoli", bet pēc tam A sērijā sāksies pāris nedēļu pārtraukums.

Vasarā Naingolans pārcēlās uz Milānu no cita A sērijas kluba "AS Roma", tomēr sākums jaunajā komandā viņam nav bijis viegls, kas lielākoties saistīts ar nelieliem savainojumiem.

Vēl šonedēļ Itālijas presē parādījās informācija, ka Beļģijas pussargs kā upuris bijis iesaistīts krāpšanā, kur no viņa izkrāpti 150 000 eiro.

Tāpat Naingolans šogad negaidīti netika paņemts uz Pasaules kausa finālturnīru, turklāt kā iemesls neoficiāli tika minēts ne pārāk labās attiecības ar Beļģijas valstsvienības galveno treneri Roberto Martinesu. Beļģi noslēgumā šajā turnīrā izcīnīja augsto trešo vietu.

Itālijas A sērijas kopvērtējumā līderei Turīnas "Juventus" ir 49 punkti 17 spēlēs, kamēr "Napoli" iekrājusi par astoņiem punktiem mazāk. Trešā ar 33 punktiem ir "Inter", bet Romas "Lazio" un "AC Milan" tikušas attiecīgi pie 28 un 27 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!