Foto: AFP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba "West Ham United" līdzjutēji "uzlikuši veto" pussarga Džouija Bārtona pārejai uz klubu, neskatoties uz to, ka komandā ir šīs pozīcijas spēlētāju deficīts, vēsta vietējie mediji.

Futbolists jau bija vienojies par līguma nosacījumiem un gatavojās medicīniskajai pārbaudei, kad "United" fani kluba vadībai lika saprast, ka nevēlas, lai 32 gadus vecais Bārtins pievienojas komandai. Iepriekš ekstravagantais pussargs izcēlies ar asiem izteikumiem, kas, acīmredzot, nav paticis Vesthemas līdzjutējiem.

"Fanu spiediena dēļ mēs pēdējā brīdī atteicāmies no šā darījuma," izdevums "The Mirror" citē kluba pārstāvi, kas vēlējās palikt anonīms. "Viņš ir labs spēlētājs un no futbola viedokļa mēs līgumu parakstītu, taču no komandas gara viedokļa to izvēlējāmies nedarīt."

Šis ir otrais gadījums Vesthemas kluba vēsturē, kad līdzjutēju spiediena dēļ netiek piesaistīts spēlētājs - pirms diviem gadiem fani iebilda pret Beļģijas uzbrucēja Ilombes Mbojo pārnākšanai uz "West Ham United", jo viņš bija ticis ieslodzīts par līdzdalību 14 gadus vecas meitenes izvarošanā.

"The Guardian" ziņo, ka par "Queens Park Rangers" bijušo līderi Bārtonu, kurš ir kļuvis par brīvo aģentu, interesējas premjerlīgas klubs "Aston Villa", kā arī vairāki spēcīgi "Championship" līgas klubi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!