Futbola klubs "Liepāja" sestdien Rīgā "Optibet" virslīgas 15. kārtas spēlē pārliecinoši apspēlēja "Noah Jurmala" vienību.

RTU stadionā Rīgā "Noah Jurmala" piekāpās "Liepājai" ar rezultātu 0:5 (0:3).

Liepājnieki divu vārtu pārsvaru panāca piecu minūšu laikā. Dodo jeb Luiss Ilariu guva vārtus 17. minūtē, bet 22. minūtē ar precīzu raidījumu izcēlās Mihails Gordeičuks.

Spēles 36. minūtē Dāvis Ikaunieks rezultātu padarīja graujošu (3:0), 70. minūtē savus otros vārtus mačā iesita Gordeičuks, bet 86. minūtē vārtus pēc mājinieku vārtsarga Bojana Kneževiča kļūdas, piespēlējot pretiniekam, guva Roberts Meļķis, kurš pirms piecām minūtēm bija uznācis laukumā uz maiņu.

18 gadus vecajam Meļķim tie bija pirmie vārti virslīgā.

Pāris stundas vēlāk Ventspilī tikās vietējais FK "Ventspils" un Jūrmalas "Spartaks". Neskatoties uz labām vārtu gūšanas iespējām, rezultāts tā arī palika neizšķirts 0:0 (0:0).

Savukārt Jāņa Skredeļa stadionā RFS pārspēja "Daugavpili" ar rezultātu 2:1 (1:0).

Pirmajā puslaikā vadībā RFS izvirzīja Tomislavs Šaričs. 17 gadus vecais Valerijs Lizunovs 52. minūtē ar galvu panāca izlīdzinājumu – 1:1. Lizunovam tie jau ir otrie vārti šajā virslīgas sezonā.

Pēdējo vārdu gan teica Šaričs, kurš otrajā puslaikā pēc Roberta Savaļnieka centrējuma panāca 2:1 mājinieku labā.

Turnīra vadībā ar 29 punktiem 12 mačos ir RFS, 13 spēlēs tikpat punktu ir "Riga". 26 punkti 12 spēlēs ir "Valmierai". Ar 18 punktiem 12 cīņās ceturtā ir "Liepāja", bet piekto vietu ar 17 punktiem 11 spēlēs ieņem "Daugavpils". Tālāk ar 12 spēlēs sapelnītiem desmit punktiem seko Jūrmalas "Spartaks" un deviņiem – "Metta", seši punkti 12 spēlēs ir "Ventspilij", bet turnīra tabulu ar četriem punktiem astoņos mačos noslēdz "Noah Jurmala".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!