Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē Parīzes "Saint-Germain" (PSG) cīņā pret "Barcelona" parādīja lielisku sniegumu, tomēr tai nedaudz nepaveicās, uzskata Francijas komandas uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs.

Atgādinām, ka PSG mačā pret "Barcelona" savā laukumā pēdējā sekundē izrāva neizšķirtu 2:2.

"Mēs aizvadījām lielisku spēli. Mums nepaveicās, jo pirmie ielaidām vārtus, lai arī mača sākumā izveidojām labus momentus. Kad viesi guva vārtus, spēles gaita kardināli mainījās," Ibrahimoviča teiktais citēts UEFA mājaslapā.

"Barcelona" komandas līderis Lionels Mesi šajā mačā guva savainojumu un nespēlēja visu otro puslaiku. Trešdien viņam tiks veiktas pārbaudes, bet pagaidām baumo, ka argentīniešu uz varētu nespēlēt trīs nedēļas. Spānijas kluba pussargs Andress Injesta gan cer, ka savainotie spēlētāji varēs jau nākamajā spēlē palīdzēt savai komandai.

"Žēl, ka spēle noslēdzās šādi," teica Injesta. "Tas pēc mača atstāja nepatīkamu pēcgaršu, tomēr tā bija tikai pirmā spēle, un rezultāts izbraukumā nav nemaz tik slikts. Mēs labi kontrolējām spēli, bet tagad jācer, ka traumētie spēlētāji pēc iespējas ātrāk atgriezīsies laukumā. Redzēsim, ko teikts ārsti."


UEFA Čempionu līgas spēļu statistiku un visu spēļu rezultātus var aplūkot "DELFI Sports" speciālajā sadaļā "Čempionu līga".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!