Foto: F64
"Viensviens" Latvijas kausa futbolā ceturtdienas pusfināla spēli starp RFS un "Riga FC" vienībām tomēr netiesās iepriekš mačam norīkotais galvenais tiesnesis Andris Treimanis, liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājaslapā publicēta informācija.

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas klubs Jūrmalas "Spartaks" pēc 15. septembra spēles ar futbola klubu RFS vērsās pie LFF un Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) par faktu, ka spēles galvenais soģis Andris Treimanis ir algots darbinieks "Rīgas Futbola skolā".

Treimanis kopš 26. augusta strādā algotu darbu "Rīgas Futbola skolā", kurā pilda direktora vietnieka pienākumus saimnieciskajā darbā. "Rīgas Futbola skolai" ir sadarbības līgums ar virslīgas klubu RFS jaunatnes akadēmijas jautājumā.

Ņemot vērā Treimaņa sekundāru saistību ar RFS, "Spartaks" aicināja LFF Tiesnešu komiteju turpmāk neapstiprināt Tremani tiesāt RFS spēles, kā arī rosina pārspēlēt spēli starp RFS un "Spartaks", kurā rīdzinieki uzvarēja ar rezultātu 6:0.

Tiesnesis iepriekš bija norādīts, kā galvenais soģis ceturtdien pulksten 19 "Arkādijas" stadionā notiekošajā Latvijas kausa spēlē, tomēr tagad viņa vietā mājaslapā atzīmēts Lietuvas tiesnesis Gedimins Mažeika. Mažeika, kuram palīdzēs asistenti Vitauts Šimkus un Vitenis Kazlausks, iepriekš jau tiesājis trīs virslīgas spēles, novadot pa mačam 2011., 2017. un 2018. gada sezonās.

Šīs spēles uzvarētājs 26. oktobrī Jelgavā aizvadīs finālspēli pret futbola klubu "Jelgava", kas trešdien ar rezultātu 5:0 apspēlēja otrās līgas vienību "Karosta" no Liepājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!