Latvijas vīriešu futbola izlases treneris Slaviša Stojanovičs nevairās pašreizējo posmu saukt par pašu smagāko savā trenera karjerā. Valstsvienības stūrmanim jārisina ne tikai sarežģījumi saistībā ar ieilgušo zaudējumu sēriju, bet arī jāmeklē jaunākās paaudzes futbolisti, kuri nākotnē varētu rādīt labāku sniegumu, savukārt ar gados vecākiem futbolistiem jāspriež par sāpīgiem tematiem.

Valstsvienība nav izjutusi uzvaras prieku jau 14 spēles pēc kārtas, no kurām pēdējās sešās galvenais treneris tieši bijis Stojanovičs. Tieši uz sešām zaudētajām spēlēm sarunā ar portālu "Delfi" pirmdien norādīja 49 gadus vecais Serbijā dzimušais slovēnis.

"Man šis ir smagākais periods savas 20 gadu ilgās trenera karjeras laikā," atklāts viscaur sarunai bija Stojanovičs. "Parasti sanācis zaudēt kādas sešas līdz astoņas spēlēs sezonas laikā. Reizēm tikai trīs vai četras."

Lai gan galvenajam trenerim bijuši dažādi karjeras līkloči, speciālists runā patiesību. Vadot gan Serbijas grandu "Crvena Zvezda", gan Slovēnijas čempionvienību "Domžale" treneris patiešām aizvadījis sezonas, kurās vietējā čempionātā tika pieļauti tikai trīs vai četri zaudējumi.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!