Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Lasvegasas policija izsniegusi orderi, lai iegūtu Turīnas "Juventus" un Portugāles futbola izlases zvaigznes Krištianu Ronaldu DNS, turpinot izmeklēt izvarošanas skandālu, kurā iesaistīts futbolists, vēsta BBC.

Kā iepriekš ziņojām, sieviete vārdā Katrina Majorga apsūdzējusi slaveno sportistu izvarošanā, kas notikusi 2009. gadā. Ronaldu viņas paziņojumu nodēvējis par meliem un vēlēšanos iedzīvoties uz viņa rēķina.

"The Wall Street Journal" raksta ka, orderis jau nosūtīts uz tiesas sistēmu Itālijā. Ronaldu advokāts Peters Kristiansens sacīja, ka šāds Lasvegasas policijas solis ir ļoti ierasta prakse.

Ronaldu advokāts uzsvēra, ka nebūs nekāds pārsteigums, ja testos atklāsies futbolista DNS, jo Lasvegasā notikušais starp Ronaldu un Majorgu esot bijis pēc vienprātīga lēmuma.

Ronaldu ar bijušo modeli Majorgu bija noslēdzis konfidencialitātes līgumu, lai tā klusētu par notikušo. Tiek minēts, ka Ronaldu samaksājis Majorgai vairāk kā 320 000 eiro kompensāciju, taču advokāts Kristiansens uzsver, ka konfidencialitātes līgums ir vainas atzīšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!