Latvijas futbola izlase ceturtdien devās uz Slovākiju, kur piektdien aizvadīs 2014.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra trešo spēli.

Kā informē Latvijas Futbola federācija, valstsvienība uz maču devusies 22 spēlētāju sastāvā, Latvijā palicis pēdējā brīdī uz treniņiem izsauktais aizsargs Vitālijs Maksimenko.

Kā portāls ”Delfi” jau ziņoja, uz maču Bratislavā nedodas galvenais treneris Aleksandrs Starkovs, kuram pirmdien veikta apendicīta operācija.

”Diemžēl, šajā braucienā kopā ar Latvijas nacionālo futbola izlasi nepiedalīšos. Vēlos nomierināt visus futbola līdzjutējus un žurnālistus, kuri pēdējo dienu laikā aktīvi apsprieda manu veselības stāvokli. Šobrīd atveseļošanās process iet uz labo pusi," LFF citē Starkovu. ”Neskatoties uz esošo situāciju, es ikdienā aktīvi uzturu sakarus ar saviem asistentiem un spēlētājiem valstsvienībā regulāri visos jautājumos. Latvijas izlases ikdienas treniņprocesu un komandas sapulces vada Jurijs Ševļakovs. Es ticu, ka viņam kopā ar asistentiem izdosies sekmīgi novadīt komandu arī gaidāmajā mačā ar Slovākiju. Esmu pārliecināts, ka Latvijas izlase izturēs gaidāmo eksāmenu Bratislavā."

LFF pagaidām nekomentē Starkova iespējamo dalību nākamajā Latvijas izlases mačā pret Lihtenšteinu, kas 16.oktobrī notiks Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!