Foto: F64

Latvijas futbola izlase pirmdien, 9. septembrī, 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas G grupas Rīgā ar rezultātu 0:2 (0:2) zaudēja Ziemeļmaķedonijas valstsvienībai, turpinot neveiksmju sēriju.

Latvijas futbolisti piedzīvoja jau sesto zaudējumu pēc kārtas, bet pēdējie pieci piedzīvoti "sausā". Martā Latvijas izlase Ziemeļmaķedonijai zaudēja ar 1:3, bet tam sekoja zaudējumi Polijai (0:2), Izraēlai (0:3), Slovēnijai (0:5) un Austrijai (0:6).

Aizvadītajā mačā Ziemeļmaķedonijas izlases labā vārtus guva Gorans Pandevs un Eniss Bardi, kuri precīzi sita 14. un 17. minūtē.

Oktobrī Latvija savā laukumā uzņems Poliju, bet izbraukumā tiksies ar Izraēlu. Novembrī izbraukumā būs jātiekas ar Slovēniju, savukārt savā laukumā būs mačs pret Austriju.

G grupas kopvērtējumā Latvija vienīgā nav tikusi pie punktiem sešās spēlēs, un ieņem pēdējo, sesto, vietu. Polija ar 13 punktiem ir līdere, tai ar 11 punktiem seko Slovēnija, bet trešā ar 10 punktiem ir Austrija. Ziemeļmaķedonija un Izraēla guvušas par astoņiem punktiem.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!