Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Viens no visu laiku izcilākajiem futbolistiem Djego Maradona pats devies uz slimnīcu, lai uzlabotu savu veselību, vēsta Argentīnas masu mediji.

Maradona 30. oktobrī nosvinēja 60 gadu jubileju. Tajā dienā pirms Maradonas trenētās komandas "Gimnasia y Esgrima" spēles pret "Patronato" viņu svinīgi sumināja. Tomēr futbola leģenda komandu nevadīja un atstāja stadionu, aizbildinoties ar sliktu pašsajūtu.

Tagad Maradona pats devies uz slimnīcu, bet viņa veselībai briesmas nedraud, apliecinājis viņa ārsts.

"Djego drīz kļūs labāk. Viņu ievietoja slimnīcā uz trīs dienām, lai atjaunotos," sacīja Maradonas ārsts Leopoldo Luke. "Viņš nejutās psiholoģiski labi un tas ietekmēja viņa fizisko stāvokli. Viņam vajag palīdzību un, atrodoties šeit, viņam varam palīdzēt."

Ārsts apliecināja, ka atrašanās slimnīcā nav saistīta arī ar iespējamo saslimšanu ar Covid-19, jo veiktie testi bijuši negatīvi. Luke pieļāva, ka jau šīs nedēļas beigās Maradona atkal vadīs savu komandu nākamajā mačā, jo pati futbola leģenda to vēloties.

Maradona pēdējos gados vairākkārta saskāries ar veselības problēmām, kas radušās viņa izklaidīga dzīves veida rezultātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!