Foto: AFP/Scanpix/LETA

Argentīnas futbola leģendai Djego Maradonam jāveic steidzama smadzeņu operācija, jo viņam konstatēts asins receklis galvā, vēsta "Sky Sports, atsaucoties uz Argentīnas medijiem.

Jau vēstīts, ka Maradona pats devies uz slimnīcu, lai uzlabotu savu veselību. Pirmdien pirmajās izmeklēšanās viņam ārsti fiksēja anēmiju un dehidratāciju. Ārsti arī noraidīja, ka viņš varētu būt saslimis ar Covid-19.

Tomēr otrdien datortomogrāfijas laikā atklāts, ka viņa smadzenēs ir subdurālā hematoma. Tas ir asins receklis, kas attīstās galvaskausā starp smadzeņu cieto apvalku un smadzenēm. Tāpēc esot nepieciešama steidzama operācija, atsaucoties uz Argentīnas medijiem, vēsta britu prese.

Maradona esot pārvests no Laplantas uz klīniku Olivosā, kur viņam tiks veikta operācija.

Maradona pēdējos gados vairākkārt saskāries ar veselības problēmām, kas radušās viņa izklaidīga dzīves veida rezultātā. 30. oktobrī bijušais futbola izcilnieks nosvinēja 60 gadu jubileju. Tajā dienā pirms Maradonas trenētās komandas "Gimnasia y Esgrima" spēles pret "Patronato" viņu svinīgi sumināja. Tomēr futbola leģenda komandu nevadīja un atstāja stadionu, aizbildinoties ar sliktu pašsajūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!