"Metta" un RFS sestdien Rīgā "Optibet" Latvijas futbola virslīgas trešās kārtas pēdējā mačā spēlēja neizšķirti.

Kārtas noslēdzošajā cīņā "Metta" savā laukumā spēlēja 1:1 (1:1) ar čempioni RFS.

Abi vārti tika gūti jau pirmo deviņu minūšu laikā.

Jau pirmajā pusminūtē mājinieki izvirzījās vadībā pēc Artjoma Puzirevska sitiena, bet astoņas minūtes vēlāk Kevins Frīzenbihlers rezultātu izlīdzināja - 1:1.

38.minūtē pēc Gļeba Kļuškina teicamas piespēles viens pret vienu ar viesu vārtsargu izgāja Jānis Grīnbergs, taču sita pa centru, un vārtsargs Vītauts Čerņausks bumbu atvairīja.

Arī turpmāk aizsardzība bija labāka par uzbrukumu, un vārti gūti netika.

Principiālajā cīņā abas komandas nopelnīja pa četrām dzeltenajām kartītēm.

"Metta" sezonas ievadā ar 0:1 zaudēja "Auda" komandai, bet otrajā mačā atspēlēja divu vārtu deficītu un spēlēja neizšķirti 2:2 ar Tukuma vienību. RFS pirmajā spēlē no zaudētiem punktiem izglāba Elvis Stuglis, kurš pēdējās minūtēs izrāva uzvaru 3:2 pār Jūrmalas "Spartaku", bet otrajā kārtā ar 4:0 tika uzvarēta "Daugavpils", divreiz latgaliešus pārspējot Andrejam Iličam.

Pērn pirmā apļa cīņā "Metta" kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu 3:3, bet nākamajos trīs dueļos pārliecinoši uzvarēja RFS futbolisti - 3:0, 4:1 un 5:2.

Turnīra tabulas galvgalī pēc trim spēļu kārtām ar deviņiem punktiem ir "Liepāja", pa septiņiem punktiem guvusi RFS un "Auda", ar sešiem punktiem seko "Riga", bet pa četriem punktiem ir "Daugavpilij" un "Valmierai". "Metta" iekrājusi divus punktus, bet "Tukums 2000"/"Telms" un "Super Nova" pa vienam punktam, kamēr Jūrmalas "Spartakam" cīņa par pirmajiem punktiem vēl ir priekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!