Foto: AFP/Scanpix

Otrdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā iekļuva Turcijas "Galatasaray" un "Barcelona", kuras rindās atkal izcēlās Lionels Mesi.

"Galatasaray" izbraukumā Gelzenkirhenē ar 3:2 pārspēja vietējo "Schalke 04" komandu, un divu spēļu summā uzvarēja ar 4:3.

Visu spēli Turcijas klubs bija iedzinēju lomā, līdz Umuts Buluts kompensācijas laika piektajā minūtē pārspēja "Schalke 04" vārtsargu Timo Hildebrandu un nodrošināja savai komandai uzvaru spēlē un sērijā.

Otrajā astotdaļfināla spēlē "FC Barcelona" pārliecinoši ar 4:0 pārspēja "AC Milan", revanšējoties par zaudējumu pirmajā spēlē Milānā. Divu maču summā Katalonijas klubs uzvarēja ar 4:2.

Visu maču "Barcelona" bija nospiedošs pārsvars, bet "AC Milan" ar grūtībām aizstāvējās. Jau spēles piektajā minūtē Mesi guva skaistus vārtus, bet, tuvojoties puslaika izskaņai, argentīniešu zvaigzne guva savus otros vārtus, izlīdzinot rezultātu sērijā. Čempionu līgas ceturtdaļfinālā "Barcelona" ieveda Dāvids Vilja, kurš guva trešos vārtus un izvirzīja savu klubu vadībā divu spēļu summā, bet ceturtos vārtus guva Hordi Alba kompensācijas laika otrajā minūtē.

Kā ziņots, Čempionu līgas ceturtdaļfinālā iekļuvuši arī Dortmundes "Borussia", "Juventus", "Paris-St.Germain" un Madrides "Real".

Astotdaļfināla atbildes spēles trešdien vēl aizvadīs "Malaga" un "Porto" (sērijā 1:0 vadībā "Porto"), un Minhenes "Bayern" ar Londonas "Arsenal" (sērijā ar 3:1 vadībā "Bayern").

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla izloze notiks šo piektdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!